Ergonomisk veileder

En ergoterapeut er opptatt av å finne løsninger tilpasset den enkelte slik at hver og en kan ha det best mulig på arbeidsplassen sin. Vi er opptatt av å forebygge belastningslidelser gjennom tilrettelegging av arbeidsplassene og undervise om hvordan dette kan unngås. Vi kommer ut på arbeidsplassen og går gjennom hver enkelt arbeidsplass for å gjøre den så optimal som mulig for den enkelte.

Tilrettelegging på arbeidsplassen kan bidra til at den enkelte er i stand til å utføre arbeidet til tross for en funksjonsendring eller plager (f.eks.:”musearm”, graviditet, rygg- og nakkeproblemer). Ergoterapeuten kan bidra med tilrettelegging i oppfølging av sykemeldte.

Ergoterapi omfatter blant annet kartlegging, funksjonsvurdering og tilrettelegging. Ergoterapeuten kan derfor bidra med kartlegging av generelle arbeidsmiljøproblemer og årsaker til sykefravær i deres bedrift.

Kontakt oss

Har du spørsmål vedrørende noen av våre behandlinger? Kontakt oss for en hyggelig og uforpliktende prat. Send SMS til 94845447 for å booke time.

Adresse: Brynsveien 96, 1352 Kolsås
Telefon: 67 13 44 44
E-post: post@kolsaaskiropraktorklinikk.no