Hvordan vi behandler

Når du kommer til oss

Når du kommer til oss vil det bli tatt en grundig sykehistorie der du med egne ord forsøker å beskrive grunnen til ditt besøk. Med utgangspunkt i dette vil kiropraktoren stille endel utfyllende spørsmål for å få belyst relevante sammenhenger og årsaksforhold. Vi er opptatt av å finne årsaken, ikke bare behandle symptomene.

Kiropraktoren vil så gjøre en klinisk undersøkelse for å kunne stille riktig diagnose. Dette er viktig for å kunne sette opp riktig behandlingsopplegg.

Undersøkelsen starter med at kiropraktoren inspiserer og analyserer kroppsholdning og -bygning, muskulatur og bevegelsesmønster. Kiropraktoren kartlegger deretter funksjonen i nerve-, muskel-, og skjelettsystemet. Dette for å lokalisere feilfunksjoner i ledd og muskulatur og vurdere om disse har sammenheng med dine symptomer.

Kiropraktoren benytter blant annet teknikker som:

- manipulasjon/leddbehandling

- traksjonsbehandling

- muskel- og bløtvevsbehandling

- rehabilitering- og treningsveiledning

Har du spørsmål vedrørende noen av våre behandlinger? Kontakt oss for en hyggelig og uforpliktende prat. Trenger du raskt svar, anbefaler vi å sende SMS til 94845447 for spørsmål eller å booke time.

© Kolsås Kiropraktorklinikk
Utviklet av:
pencilphone-handset